Torsdag Hudik & Örebro

Tisdaglunchen på Rättvik med femstarter för stallet smakade som en vällagad husman. Då avser jag inte maten på stallbacken utan hästarnas prestationer en seger o ytterligare två pallplatser får ses som klart gott det enda översaltade var att Sara återigen föll i galopp.

Hagmyren lunchtrav och My Gifted My startar torsdagens tävlande. Gamle Giffe gick i från förra loppet med lite plus i kanten då han avslutade bra trots lite dåliga ryggar. Han vinner inte ofta men har fina förutsättningar här att ta en bra placering.

Linnéa och jag tar långturen till Örebro. Juju Chan Racing går ut i ett treårslopp för ston hon har tävlat okej så här långt utan att poletten trillat ner fullt ut. Bra läge här för felfritt sedan kör vi lite med insidan och tror på en bra avslutning då hon känns fin jobben. One For All var positiv senast både i uppförande och prestation med det menar jag lugn, fin och gick i mål med krafter kvar. Forsätter han på den inslagna vägen ser det ut som han har en bra uppgift här och hemma finns inget som tyder på något negativt.

Så ikväll slappar vi lite med trav på tv och laddar för en lång dag imorgon.

// Tomas