Tråkiga spår i veckan

Idag startar Ajlexes Frisco från spår 8 bakom bilen på Rättvik, imorgon fick Avid och Abraham Frontline från spår fyra i volt på Bergsåker, men på torsdag har i alla fall Höstbo Elis fått spår tre bakom bilen på Dannero.

Frisco blev ivrig och galopperade bort sig bakom bilen senast. Han tränar bra och skulle ha få en hygglig position så kan han vara långt fram i det här sällskapet. Tomas stannar hemma och tränar istället för Rättviks lunchtrav och Ulf Eriksson som vann med Frisco förra gången han körde sitter upp i vagnen.

Abraham Frontline gör debut på Bergsåker efter att ha gått ensam i kvalet på ett bra sätt. Med bara fyra hästar i startvolten går det förhoppningsvis att komma iväg felfritt från spår fyra även om Abraham är en stor krabat. Gör han det kan det gå riktigt bra.

Avid Frontline vann sin debut på ett säkert sätt från ledningen. Nu väntar hårdare motstånd, men håller han sig i trav från början är han en av dem som kan vara med och göra upp om segern.

Höstbo Elis är möjligen på väg att hitta stilen efter kastration. Visserligen blev det galopp i starten senast, men sedan sprang han bättre än på mycket länge. Kommer han bara iväg felfritt på Dannero kan han vara långt framme.