Uffe till Östersund – Banker till Romme

Östersund kör uttagningar till Kallblodsderbyt och Tomas Pettersson åker dit med Höstbouffe med Patricia Frontline som sällskap. Banker Brodde går till Romme för ett treåringslopp och körs av Kajsa Frick.

Östersund kör uttagningar till Kallblodsderbyt och Tomas Pettersson åker dit med Höstbouffe (bilden) med Patricia Frontline som sällskap. Banker Brodde går till Romme för ett treåringslopp och körs av Kajsa Frick.

Höstbouffe travade dåligt i senaste starten och har oturen att få stöta på Månprinsen A.M. i sitt försök. Uffe har blivit behandlad efter Rättviksstarten och tränat på efter det men Tomas ligger lågt:

”Det är svårt att veta var han står, men jag tycker inte att han känns lika fin som han var innan det gick dåligt i Rättvik.”

Patricia Frontline var seg senast och tanken är att täta starter ska få henne att vakna upp.

”Nu ser det ut att vara ett ganska tufft lopp. Tjänar hon pengar är jag nöjd.”

Då är tongångarna mera positiva om Banker Broddes chanser i ett E3-Bonus lopp på Rommes Midnattstrav. Trots sämsta tänkbara läge bakom startbilen. Håller sig Banker bara i trav har han kapacitet att gå runt fältet tror Tomas:

”Han är bra och motståndet ser inte så farligt. Han är inte så spårberoende, bara han går i felfritt bör han kunna vara med där framme. Jag tror att Kajsa kan passa bra i vagnen.”