V75-seger för Sally

Rygg ledaren och en riktigt vass avslutning när luckan kom 150 kvar. Det var segerreceptet när Sally Hill spisade av äldre hingstar och valacker i bronsdivisionen på Danneros V75:a.

Rygg ledaren och en riktigt vass avslutning när luckan kom  150 kvar. Det var segerreceptet när Sally Hill spisade av äldre hingstar och valacker i bronsdivisionen på Danneros V75:a.

”Det var kul att det gick vägen. Hon kändes fin hela vägen och avslutade ruggigt snabbt. Det är en riktig hedersmärr som numera tål att starta tätt. Vi får se vad det blir härnäst”, säger Tomas Pettersson när han rullar hem från Kramfors.

Pasco Frontline blev trea i ett ramlopp efter att ha fastnat i ryggar i sista sväng. Spurten var utmärkt och Pasco är på gång igen.

”Det blev precis ett sådant lopp som han behöver. Han gick i mål med tussarna kvar klart förbättrad. Det var lite för långt fram eftersom vi fick trafikproblem på vägen. Men det var bra att vi kunde ta oss fram invändigt så att han inte behövde bruka sig fullt ut.”

Make It Best gick felfritt från start, men blev störd när Ängens Indra galopperade framför och då galopperade även Make It Best och blev diskad och utgick. Det blev alltså inte den värdemätare som starten var tänkt att bli.

”Det var en rejäl störning. Men tre galopper på rad nu. Vi får fundera på vad vi ska hitta på med honom.”