Veckans starter

Gävle drar igång tävlingsveckan för vår del, idag tisdag 14/6.

Annie Lennox är först ut och hon ståtar med två raka segrar. Hon har verkligen utvecklats o ser väldigt fin ut just nu. Två raka innebär även mycket in på kontot och konkurrensen hårdnar nu så vi får se hur hon räcker till här.

Herman Hazelaar gör jämna gedigna lopp men det finns mer utveckling i honom. Tränat på som han ska och distansen känns intressant för honom. 1:a norskt huvudlag.

Dear Matrix har inte riktigt fått stäm på loppen här på slutet o hon är lite bättre än det går att läsa sig till men ganska tufft emot idag. Norskt här också o det var ett sedan.

Torsdag 16/6 väntar Lindesberg på lunchen. Riff Express fick ett rätt tufft lopp senast men höll ihop det helt ok. Känns som han så sakteliga börjar få upp lite självförtroende samt lära sig hantera nerverna så då borde utvecklingen komma även på banan.

Edsinette har börjat tävlandet lovande med två tredjeplatser utan ha gått sig tom. Allt verkar bra i träning och hon är förnuftig så femtespår bör fungera.

Aspen Broline startar lite tätt här och han fick ett tufft lopp i Bollnäs så hör är det väl läge att backa från start och köra på chans annars känns han fin och verkar tagit loppet senast ok.

Romme fredag 15/6 avslutar veckan för våran del. Barry Wadd var klen i comebacken men var nog helt enkelt lite för klent jobbad. Nu har vi trimmat på lite mer men vi ligger lågt till han visat att formen är på g i lopp.

Matadoren Eme startar i samma lopp han var däremot bra i sin comeback där han höll till en andraplats. Han ser fin ut och ska gått fram med loppet och det ska bli roligt att köra ett sulkylopp med honom nu.

Nu är stallet skottat, nyspånat och sopat och vi har fått i oss morgonkaffet. Så nu väntar tre fulla turer med tvååringarna och kallbloden i mest fokus under dagen.

Ha en fin vecka!

// Tomas