Vettigt för Jenta

Måndag och Mitt Hjärtas Jenta åker till Hudiksvall och Hagmyren. Hon står hårt inne på pengarna, men Tomas Pettersson är ändå ganska hoppfull.

Måndag och Mitt Hjärtas Jenta åker till Hudiksvall och Hagmyren. Hon står hårt inne på pengarna, men Tomas Pettersson är ändå ganska hoppfull.

”Jag tycker att det ser vettigt ut. Hon bör vara med där framme om hon sköter sig”.

På tisdag är det dags för Rättvik som kör en breddag. Romeo Frontline är på banan igen efter ganska lång frånvaro på grund av behandling och förkylning. Nu blir det monté och Jenni H Åsberg i sadeln. Romeo har varit etta, tvåa och trea i de tre montélopp han gjort så här långt. Men Tomas ligger ändå lite lågt.

”Han har inte gått fortare är 22 i snabbjobb och kan nog behöva några starter för att komma i riktig form. Det är några hyggliga emot också.”

Chicago Tuva har haft problem med fräschören och startat sporadiskt i år. Nu har hon hamnat illa till bakom bilen i med  Ulf Persson i sulkyn. Hon har blivit behandlad sedan starten i början av april och sedan trimmat i Runemo.

”Hon har varit lugn och ser fin ut i jobben. Men jag tycker att hon är svårbedömd och läget är dåligt. Det blir barfota fram igen.”

Ulf Persson kör också Sergio Frontline som hittills inte levt upp till förväntningarna och har fått tränat istället för att tävla under några veckor.

”Han har svikit i loppen, men känns helt okey i träningen. Han måste dock visa något i lopp innan man kan ha allt för stora förväntningar på honom.”