Vingelrisk för Pam

Pam Frontline riskerar att hamna illa till på Rättviks lunchtrav. Pasco Frontline blev fast med allt sparat på Gävles V75:a.

”Det var riktigt surt. Han är väldigt bra i ordning. Det var väldigt nära att vi skulle komma ut i andra spår, men det fanns inte plats. Jag hade heller inget annat val än att backa ner på innerspår när Torbjörn Jansson vägrade att släppa ledningen i inledningen”, säger en besviken Tomas Pettersson som förmodligen laddar Pasco för V75 på Skellefteå.

”Han känns så fin att jag nog vill prova en gång till.”

Pam Frontline var riktigt fin senast när hon tågade på i ledningen och höll oväntat bra till en lätt seger. Från spår fem bakom bilen på kortdistans kan det tyckas upplagt för en repris. Men Tomas tror inte på det scenariot:

”Jag tycker att det ser ut som om det är många snabba innanför. Jag vil inte köra i dödens och hoppas att vi hittar ett vettigt läge och att hon sköter sig.”

Höstbo Krabat åker med till Rättvik. Han tränar bra, men galopperade i ett b-lopp i tävlingsdebuten för Tomas Pettersson.

”Jag vill nog se att han fungerar i lopp också innan jag kan ha några större förhoppningar på honom.”